Mexicani beti

Pe feliile de carne sarate si piperate se intinde compozitia scoasa din carnat. Se ruleaza in costita si se prind cu scobitori. Mexicanii, fireste. I

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • felii de carne de porc
  • carnat proaspat
  • piept de porc (kaizer
  • pancetta
  • costita sau bacon feliat subtire)
  • salvie
  • usturoi
  • vin alb sec
  • unt
  • ulei
  • sare si piper

Mod de preparare

Pe feliile de carne sarate si piperate se intinde compozitia scoasa din carnat. Se ruleaza in costita si se prind cu scobitori. Mexicanii, fireste. In putin ulei de masline amestecat cu unt, se lasa la foc mic sa isi dezvolte aromele usturoiul si salvia. Pe care apoi le scoateti. Mexicanii presarati cu putina faina se frig usor in uleiul aromat. Toata reteta se face la foc mic. Se adauga vinul. Se lasa la foc mic, cu capac, intorcand din cand in cand mexicanii.

Se pun doua felii de lamaie direct in el si se mai lasa pana a are sosul consistenta faina.


Se poate servi cu piure sau cartofi natur.

Alte retete recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta moteasca

Placinta moteasca
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide