Medalion de pui cu lamaie

Medalion de pui cu lamaie este o delicioasa reteta cu carne pe care o puteti pregati foarte rapid.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300-400 g piept pui
  • 1 lamaie
  • 1 rosie
  • 100 g faina
  • 100 ml ulei
  • sos soia
  • piper macinat Kotanyi
  • tarhon
  • 600-700 cartofi fierti taiati cuburi
  • unt condimentat

Mod de preparare

Medalion de pui cu lamaie este o delicioasa reteta cu carne pe care o puteti pregati foarte rapid. Pieptul de pui se taie felii, li se da o forma rotunda si se pun la marinat 10-15 min in sos de soia, piper si tarhon.

Lamaia si rosia se taie felii. In tepuse se introduce intai o felie de lamaie,peste ea o felie de piept,apoi o felie de rosie. Urmeaza alta felie de piept, o felie de rosie,iar deasupra felia de lamaie.

Medalionul astfel pregatit se pudreaza cu faina si se rumeneste in ulei pe toate partile.
Dupa rumenirea tuturor medalioanelor,se scurg de ulei si se scot tepusele fara a le strica forma.


Medalion de pui cu lamaie se servestecu cartofi natur, stropit cu unt condimentat si presarat totul cu tarhon uscat.
Tigaia marca Vitesse France de la kitchenShop mi-ar fi utila la pregatirea acestei retete!

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala