Medalion de miel cu sataras de legume

1. Sarati si piperati carnea de miel si puneti-o intr-un bol. 2. Adaugati usturoiul tocat si uleiul. 3. Acoperiti bolul si puneti-l la frigider, timp

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 g carne de miel
  • 500 g rosii
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 1 ou
  • 100 g smantana
  • 1 catel de usturoi
  • jumatate de cub de concentrat de carne
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Sarati si piperati carnea de miel si puneti-o intr-un bol.

2. Adaugati usturoiul tocat si uleiul.

3. Acoperiti bolul si puneti-l la frigider, timp de trei ore.

4. Dupa ce s-a macerat carnea, taiati ceapa si ardeii julien , iar rosiile cubulete.

5. Caliti mai intai ceapa, apoi ardeii, iar la final puneti rosiile.

6. Lasati tigaia 15 minute, la foc potrivit.

7. Bateti oul cu smantana, luati tigaia de pe foc si adaugati compozitia ou-smantana. Sarati si piperati.

8. Prajiti carnea de miel in tigaie, mai intai la foc iute pentru a se rumeni, apoi la foc potrivit.

9. Adaugati supa obtinuta din concentratul de carne, aproximativ 200 ml, acoperiti tigaia si lasati preparatul pe foc pana ce se inmoaie carnea si lichidul scade.
Se serveste alaturi de sataras de legume.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors