Medalion de miel cu sataras de legume

1. Sarati si piperati carnea de miel si puneti-o intr-un bol. 2. Adaugati usturoiul tocat si uleiul. 3. Acoperiti bolul si puneti-l la frigider, timp

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 g carne de miel
  • 500 g rosii
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 1 ou
  • 100 g smantana
  • 1 catel de usturoi
  • jumatate de cub de concentrat de carne
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Sarati si piperati carnea de miel si puneti-o intr-un bol.

2. Adaugati usturoiul tocat si uleiul.

3. Acoperiti bolul si puneti-l la frigider, timp de trei ore.

4. Dupa ce s-a macerat carnea, taiati ceapa si ardeii julien , iar rosiile cubulete.

5. Caliti mai intai ceapa, apoi ardeii, iar la final puneti rosiile.

6. Lasati tigaia 15 minute, la foc potrivit.

7. Bateti oul cu smantana, luati tigaia de pe foc si adaugati compozitia ou-smantana. Sarati si piperati.

8. Prajiti carnea de miel in tigaie, mai intai la foc iute pentru a se rumeni, apoi la foc potrivit.

9. Adaugati supa obtinuta din concentratul de carne, aproximativ 200 ml, acoperiti tigaia si lasati preparatul pe foc pana ce se inmoaie carnea si lichidul scade.
Se serveste alaturi de sataras de legume.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala