Pentru mazare cu carne de porc pieptul de porc se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Mazarea verde se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare.
Pentru mazare cu carne de porc pieptul de porc se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Mazarea verde se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare (cea conservata se scurge de lichid si se trece sub jet de apa rece). Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Bucatile de carne se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Ceapa se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa, se adauga faina dizolvata cu 50 ml apa, pasta de tomate si 100 ml apa. Sosul se paseaza peste carne, adaugandu-se restul de apa, piper, sare si se mai fierb 20-25 minute. Se pune mazare, zahar, rosii, se fierbe cca 10 minute. La finalul fierberii, se adauga jumatate din cantitatea de marar verde.
Mazarea cu carne de porc se serveste calda, cu marar verde deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post