Mancare mexicana

Prajim carnea tocata in ulei incins, adaugam ceapa taiata cubulete, mai prajim putin, presaram praful de chili, sare, piper si boia de ardei. Adaugam

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de vita macinata
  • 2 conserve de fasole rosie
  • 1 ceapa mare rosie
  • 3 rosii mari
  • 1 bulb mic de telina
  • 2 morcov
  • 2 fire de radacina de patrunjel
  • 1-2 ardei chili (poate lipsi)
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • praf de chili

Mod de preparare

Prajim carnea tocata in ulei incins, adaugam ceapa taiata cubulete, mai prajim putin, presaram praful de chili, sare, piper si boia de ardei. Adaugam cubuletele din radacinile de telina si de patrunjel, morcovul si fasolea, apoi amestecam. Oparim rosiile, tragem pielita de pe ele, le taiem in patru si le punem langa celelalte. Fierbem totul pe foc mic aprox. 1 ora. Cui ii place picant, poate adauga 1-2 ardei chili.

Alte preparate culinare recomandate

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala