Se fierbe costita, apoi se taie cubulete, care se rumenesc in putin ulei, si se amesteca apoi cu urzicile fierte, pasirate si amestecate cu faina. Se
Se fierbe costita, apoi se taie cubulete, care se rumenesc in
putin ulei, si se amesteca apoi cu urzicile fierte, pasirate si
amestecate cu faina.
Se adauga usturoiul pisat in zeama in a fiert costita si se lasa sa fiarba la foc mic, pana capata consistenta.
Sosul se amesteca apoi cu compozitia de urzici.
Se serveste cu mamaliguta.
Pofta buna!
Alte retete de paste gasiti aici:
Ravioli cu urzici
Lasagna cu spanac,
Pasta cu gorgonzola si spanac
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparatIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala