Mancare de rata pe pat de varza

Mancarea de rata contine carne de rata, varza, untura si condimente. Se prepara rapid si usor.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 rata
  • untura
  • jumatate cescuta de apa
  • 1 varza potrivita
  • boia

Mod de preparare

Se curata rata, se spala si se sareaza. Se pune apoi intr-o tava cu apa si untura si se lasa la cuptor sa se fragezeasca. Se toaca varza marunt si se caleste. Se adauga boia, apoi se asaza in tava, se asaza varza deasupra si se lasa sa se rumeneasca frumos.

 


Se serveste calda.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Pulpe de pui la cuptor

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala