Varza se taie foarte subtire iar rata se curata si se spala. Se adauga intr-un vas cu untura si se lasa pe foc pana se albeste pe amandoua partile. S
Varza se taie foarte subtire iar rata se curata si se spala. Se adauga intr-un vas cu untura si se lasa pe foc pana se albeste pe amandoua partile. Se pune apoi deasupra varza, se toarna putina apa si 2 linguri cu bulion de rosii. Se adauga boabe de piper si cimbru si se introduce in cuptor, la fiert. Se mai adauga cate putina apa, pana se fierbe rata. Se scoate apoi deasupra si se lasa sa se rumeneasca peste tot, dupa care se scoate. Varza se lasa la calit.
Se serveste rata pe un platou, inconjurata de varza calita.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Placinta de dovleac
Ciulama de ciuperci
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios