Rata se frige in cuptor intr-un vas cu unt si un pahar cu vin alb. Vasul se acopera cu capac, iar din cand in cand se mai uda rata cu sosul din tava.
Rata se frige in cuptor intr-un vas cu unt si un pahar cu vin alb. Vasul se acopera cu capac, iar din cand in cand se mai uda rata cu sosul din tava. Arpagicul se curata si se fierbe in apa cu sare 20 minute, apoi se rumeneste in 25 gr unt, se presara cu o lingurita de zahar si se pune la cuptor cateva minute pana se coloreaza. se scoate apoi rata si se pune pe o farfurie inconjurata cu arpagic.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Sarmale de post
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios