Mancare de pui cu vinete

Puiul se taie bucati, se sareaza, iar apoi se da prin faina si se pune la prajit in ulei fierbinte. Vinetele se taie felii care se dau prin faina si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 2 vinete
  • 4 rosii
  • 250 ml ulei
  • 1 jumatate pahar vin alb
  • 1 pahar bulion de rosii
  • 1 catel usturoi
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

Puiul se taie bucati, se sareaza, iar apoi se da prin faina si se pune la prajit in ulei fierbinte. Vinetele se taie felii care se dau prin faina si se prajesc pe ambele parti in ulei. Se taie bucati rosiile dupa care se pun si acestea la prajit in putin ulei, apoi se pun peste vinete, se adauga vinul, usturoiul taiat felioare, bulionul de rosii si se potriveste totul cu sare. Se fierbe sosul 2-3 clocote si se toarna peste pui.


Se serveste cu patrunjel verde tocat presarat deasupra.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui

Friptura de vita la cuptor

Supa de galuste

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu branza la cuptor

de trei zile am o pofta,dar nu am avut timp sa o prepar,in sfarsit;;)

Paste cu branza la cuptor
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide