Puiul se curata, se spala si se taie bucati. Se pune apoi la fiert cu 1,5 l apa si vin. Se adauga ceapa si morcovul tocate marunt, cateva boabe de pi
Puiul se curata, se spala si se taie bucati. Se pune apoi la fiert cu 1,5 l apa si vin. Se adauga ceapa si morcovul tocate marunt, cateva boabe de piper si se lasa la fiert, pe foc mic. Separat, se prepara un sos alb din faina, unt si supa in care a fiert puiul. Se amesteca totul cu galbenusurile batute, smantana si se toarna apoi peste pui. Deasupra se presara verdeata tocata si se garniseste totul cu ciuperci fierte in unt si vin.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare
Chiftele
Pastrav la cuptor
De sezon! Abia astept s-o prepar si in varianta sarata cu telemea de capra sau oi :) (veche ;) ) Reteta am preluat-o de la...
Tarta rustica cu prune si nuci