Mancare de pui cu orez

Se pune la fiert puiul cu ceapa si morcovul curatate si tocate marunt. Orezul se spala si se rumeneste usor in unt. Dupa ce puiul a fiert, supa se st

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 ceasca orez
  • 3 cesti supa
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • marar verde

Mod de preparare

Se pune la fiert puiul cu ceapa si morcovul curatate si tocate marunt. Orezul se spala si se rumeneste usor in unt. Dupa ce puiul a fiert, supa se strecoara si se toarna peste orez. Se adauga untul, sarea si piperul si se pune la fiert in cuptorul incalzit. Se scoate din cuptor, orezul se aranjeaza pe o farfurie mare iar deasupra se presara marar tocat marunt, iar in jurul orezului se asaza bucatile de pui fara piele si oase.


Acest fel de mancare se serveste cald.

Alte retete:

Placinta de dovleac

Ardei umpluti

Sarmale de post

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de galbiori cu sos de smantana si usturoi

Ador ciupercile de padure, imi plac si ori de cate ori am ocazia, le savurez cu mare pofta in preparate diverse.  

Tocanita de galbiori cu sos de smantana si usturoi
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide