Se pune la fiert puiul cu ceapa si morcovul curatate si tocate marunt. Orezul se spala si se rumeneste usor in unt. Dupa ce puiul a fiert, supa se st
Se pune la fiert puiul cu ceapa si morcovul curatate si tocate marunt. Orezul se spala si se rumeneste usor in unt. Dupa ce puiul a fiert, supa se strecoara si se toarna peste orez. Se adauga untul, sarea si piperul si se pune la fiert in cuptorul incalzit. Se scoate din cuptor, orezul se aranjeaza pe o farfurie mare iar deasupra se presara marar tocat marunt, iar in jurul orezului se asaza bucatile de pui fara piele si oase.
Acest fel de mancare se serveste cald.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Ardei umpluti
Sarmale de post
Ador ciupercile de padure, imi plac si ori de cate ori am ocazia, le savurez cu mare pofta in preparate diverse.
Tocanita de galbiori cu sos de smantana si usturoi