Carnea se spala, se taie bucatele, si impreuna cu ceapa maruntita se pune intr-un vas, cu ulei fierbinte, pe foc. Cand incep sa se rumeneasca, se toa
Carnea se spala, se taie bucatele, si impreuna cu ceapa maruntita se pune intr-un vas, cu ulei fierbinte, pe foc. Cand incep sa se rumeneasca, se toarna apa cat sa le acopere si se lasa mai departe la fiert, pe foc mic. Cand carnea incepe sa se moaie, se scoate din vas si se pune in altul, la racit. In sosul ramas in vas, se pune orezul si se fierbe pana se umfla, dupa care se adauga din nou carnea in vas, se amesteca bine cu orezul si se toarna vinul. Se potriveste la gust de sare, piper, se adauga pasta de rosii, 2 pahare apa si se introduce in cuptor, unde se lasa sa scada.
Se serveste fierbinte.
Alte retete:
Mancare de mazare cu sos de rosii
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...
Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos