Prima data calim carnea (taiata bucatele) impreuna cu ceapa, pana cand carnea isi schimba culoarea. Adaugam apoi sucul de rosii + o cana cu apa rece s
Prima data calim carnea (taiata bucatele) impreuna cu ceapa, pana cand carnea isi schimba culoarea. Adaugam apoi sucul de rosii + o cana cu apa rece si lasam la fiert vreo 15-20 minute. Cat timp mai scade sosul ne apucam de galuste: batem cele doua oua impreuna cu un praf de sare si unul de piper. Dupa ce am batut bine ouale, incepem sa adaugam gris in ploaie si amestecam bine sa nu lase cocoloase. Punem gris cat sa iasa o compozitie potrivita. Lasam la fiert inca vreo 10-15 minute, potrivim de sare si piper, punem verdeata si gata
Se serveste cu verdeata.
Alte retete in imagini recomandate
Sarmale de post
Supa de galuste
Tocanita de pui
Provocarea GastroArt ....fara introducere prea mare ca sunt suferinda, ma doare-n gat, dar m-am dres cu ciorba de burta de...
Ciorba de burta la ceaunIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala