Mancare de fazan cu smantana

Fazanul se curata de pene si maruntaie, se spala si se sterge. Se acopera pieptul cu felii de slanina si se pune cu untul intr-un vas, dupa care se i

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 fazan
  • 500 gr ciuperci
  • 1 ceasca
  • 2 linguri unt
  • 120 gr slanina
  • sare
  • 2 mere
  • 100 gr smantana

Mod de preparare

Fazanul se curata de pene si maruntaie, se spala si se sterge. Se acopera pieptul cu felii de slanina si se pune cu untul intr-un vas, dupa care se introduce la cuptor, la fiert. Dupa ce s-a fript se pun langa fazan merele curatate si taiate felii si se toarna smantana. Se presara deasupra sare si piper si se lasa la fiert in cuptor aproximativ 10-15 minute.


Se serveste calda.

Alte retete care contin carne:

Ardei umpluti

Chiftele

Friptura de vita la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos

Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide