Mancare de cocos sote

Cocosul se curata, se spala si se pune la fript intr-un vas cu ulei, usturoi pisat, sare si piper. Se adauga verdeata tocata, un pahar cu apa si se a

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cocos mic
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel si marar verde
  • 8-10 ciuperci albe
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Cocosul se curata, se spala si se pune la fript intr-un vas cu ulei, usturoi pisat, sare si piper. Se adauga verdeata tocata, un pahar cu apa si se acopera. Se lasa la fiert 40-50 minute in cuptor si se intoarce din cand in cand ca sa se friga uniform. Se adauga ciupercile intregi, se acopera si se lasa in cuptot sa fiarba, pana scade apa lasata de ciuperci si ramane numai sosul.


Se serveste calda.

Alte retete:

Placinta de dovleac

Sarmale de post

Mancare de mazare

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta rustica cu prune si nuci

De sezon! Abia astept s-o prepar si in varianta sarata cu telemea de capra sau oi :) (veche ;) ) Reteta am preluat-o de la...

Tarta rustica cu prune si nuci
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide