Carnea se taie bucatele mici, se toaca marunt ceapa, dupa care se pun impreuna intr-un vas cu unt, pe foc mic, la rumenit. Se toarna apa cat sa acope
Carnea se taie bucatele mici, se toaca marunt ceapa, dupa care se pun impreuna intr-un vas cu unt, pe foc mic, la rumenit. Se toarna apa cat sa acopere carnea si se lasa la fiert, pe foc mic, cu un capac deasupra. Intre timp, morcovii se rad de coaja, se spala si se taie in forma de betisoare lungi de 3-4 cm si groase de 1 cm. Cand carnea este aproape fiarta, se introduc morcovii si sosul de zahar ars, stins cu apa. Se adauga in sos si o lingurita cu faina si se lasa la fiert, in cuptor. Dupa ce au fiert morcovii, se lasa sa scada, dupa care se pot servi.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Ardei umpluti
Cartofi la cuptor
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios