Mancare de carne cu fasole verde

Carnea se taie bucatele mici, separat se toaca ceapa, dupa care se adauga impreuna cu carnea si untul la fiert, intr-un vas. Se tin pe foc mic, pana

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr carne
  • 500 gr fasole alba sau verde
  • 1 pahar bulion de rosii
  • sare
  • 2 linguri smantana
  • 100 gr unt
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita faina

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele mici, separat se toaca ceapa, dupa care se adauga impreuna cu carnea si untul la fiert, intr-un vas. Se tin pe foc mic, pana se rumenesc, apoi se toarna apa putin cate putin, ca sa acopere carnea. Se lasa la fiert in continuare. Fasolea se curata de ate si se adauga peste carne la fiert. Se adauga apoi bulionul de rosii si sare si se introduce apoi vasul in cuptor. Cand e aproape gata mancarea, se adauga un amestec format din 2 linguri smantana cu o lingurita faina. Se amesteca bine si se lasa la fiert inca putin.


Se serveste fierbinte.

Alte retete:

Friptura de vita la cuptor

Pastrav la cuptor

Sarmale de post

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos

Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide