Din faina, oua, sare si 2 linguri ulei se framanta un aluat tare, care se lasa in repaus 2 ore. Se rade apoi aluatul pe razatoarea mare si se lasa ta
Din faina, oua, sare si 2 linguri ulei se framanta un aluat tare, care se lasa in repaus 2 ore. Se rade apoi aluatul pe razatoarea mare si se lasa tarhanele obtinute la uscate. Se caleste ceapa in ulei, apoi se adauga carnatii taiati bucati mai mari, cimbrul si 500 ml apa. Se lasa la fiert, la foc potrivit. Separat, se pun tarhanele la rumenit, in putin ulei, iar dupa ce s-au rumenit se adauga 2 cani de apa fierbinte. Sa sareaza, se pipereaza si se lasa la fiert, la foc potrivit. Dupa ce s-au inmuiat se toarna peste vasul cu carnatii si se lasa sa fiarba pana scade lichidul. Se adauga usturoiul pisat si cimbrul si se mai lasa pe foc 3 minute.
Se serveste calda.
Alte retete:
Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor Mancare de mazare
In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie