Mancare de ardei gras cu carne de porc

Mancarea de ardei gras cu carne de porc este foarte gustoasa. Pentru acest fel de mancare cu ardei puteti folosi orice fel de carne, nu doar de porc.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de porc
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras galben
  • 4-5 rosii
  • 4-5 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel verde.

Mod de preparare

Mancarea de ardei gras cu carne de porc este foarte gustoasa. Carnea se taie in bucati mai mici si se rumeneste in putin ulei, pana capata o crusta aurie. Se scoate pe o farfurie si se lasadeoparte. In uleiul din tigaie se pune ceapa tocata marunt si ardeii taiati cuburi mici. Se lasa la calit pana se inmoaie. Se pune inapoi in tigaie si carnea si se toarna 200 ml apa calda. Se sareaza, pipereaza si se lasa sa fiarba, acoperit, pana cand apa scade si carnea este gatita. Se pun rosiile, decojite si taiate in cuburi mici. Se mai lasa sa clocoteasca 8-10 minute si se opreste focul. Se adauga patrunjelul si cimbru verde, tocate marunt.


Mancarea de ardei gras cu carne de porc se serveste fierbinte, cu mamaliguta.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

Am rasfoit youtube-ul si am dat peste aceasta reteta minunata si nu m-am lasat pana nu am incercat-o. Desigur, a suferit...

Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide