Mancare cu castraveti murati

Castravetii se taie si se pun la desarat de seara pana dimineata. Punem carnea la calit vreo 15 minute, impreuna cu uleiul. Nu e nevoie de apa, pentr

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 borcan de castraveti murati
  • 500 gr carne de porc
  • 1 cutie rosii in suc propriu sau bulion
  • cate o legatura de patrunjel verde si marar
  • cativa catei de usturoi
  • ceapa tocata marunt
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

Castravetii se taie si se pun la desarat de seara pana dimineata. Punem carnea la calit vreo 15 minute, impreuna cu uleiul. Nu e nevoie de apa, pentru ca isi lasa carnea destula zeama...Dupa 15 minute se pune si ceapa si se mai lasa la innabusit inca 15 min. Dupa de s-au innabust, transpirat si scazut ingredientele din cratita, se pune apa cat sa acopere carnea, se pun castravetii, rosiile, sare, piper, usturoiul pisat, mararul, patrunjelul, se amesteca si se mai lasa sa dea cateva clocote.

Dupa ce a mai fiert un pic, cratita se baga in cuptorul preincalzit pentru inca 20 de minute, pana scade.


Se serveste cu multa verdeata.

Alte retete in imagini recomandate

Cartofi la cuptor

Tocanita de pui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de galbiori cu sos de smantana si usturoi

Ador ciupercile de padure, imi plac si ori de cate ori am ocazia, le savurez cu mare pofta in preparate diverse.  

Tocanita de galbiori cu sos de smantana si usturoi
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide