Mancare cu carne

Intr-o oala se caleste ceapa, apoi se adauga zarzavaturile foliate si se prajesc. Fasolea care a stat in apa (daca folosim conserva se adauga in manca

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g de spata de vita
  • 200 g slanina de la cluj
  • 300 g varza create
  • 1 ceapa
  • 300 g amestec de zarzavat
  • ½ telina
  • 1 cutie de fasole chilli
  • 200 g fasole pestritata
  • 1 rosie
  • 1 ciolan mai mic sau 2 picioare de porc
  • 50 ml de ulei
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • verdeata de patrunjel

Mod de preparare

Intr-o oala se caleste ceapa, apoi se adauga zarzavaturile foliate si se prajesc. Fasolea care a stat in apa (daca folosim conserva se adauga in mancare doar la sfarsit) se pune la fiert intr-un litru de apa. Se adauga slanina si carnurile. Cand incepe sa se inmoaie se amesteca cu zarzavaturile. Se sareaza si se pipereaza dupa gust si se fierbe pana devine moale. Se scoate carnea, se dezoseaza, si taiata in cubulete se pune inapoi in oala. Se adauga usturoi zdrobit.
Se serveste ornata cu patrunjel tocat fin.

Alte retete carne recomandate

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Dovlecei umpluti

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Foi de napolitane umplute cu crema de biscuiti

Simplă și de efect, asta dacă aveți răbdare până a doua zi ;)

Foi de napolitane umplute cu crema de biscuiti
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide