Mancare chinezeasca

Se taie pieptul in fasii subtiri, apoi se pune la prajit in putin ulei. Cand e gata, se scoate si se pune deoparte, iar in uleiul ramas se prajesc ci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr piept de pui
  • 350 gr ciuperci
  • 200 gr ardei gras
  • 250 gr broccoli
  • sos de soia
  • chilli
  • curry
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se taie pieptul in fasii subtiri, apoi se pune la prajit in putin ulei. Cand e gata, se scoate si se pune deoparte, iar in uleiul ramas se prajesc ciupercile taiate bucati si ardeiul gras maruntit. Se adauga putina apa, sosul de soia si condimentele, dupa gust. Se lasa inca 10 minute pe foc, apoi se adauga puiul, broccoli si se mai lasa pe foc 10 minute.


Se serveste cu garnitura de orez.

Alte retete culinare:

Pulpe de pui la cuptor Ardei umpluti Friptura de vita la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie

In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide