Se face o mamaliga in apa sau lapte dulce, care se fierbe la foc moale 15 minute. Se amesteca cu lingura sau cu facaletul in ceaun, pana cand compozit
Se face o mamaliga in apa sau lapte dulce, care se fierbe la foc moale 15 minute. Se amesteca cu lingura sau cu facaletul in ceaun, pana cand compozitia se desprinde usor de pe pereti.
Se ia ceaunul de pe foc si se pune un strat de mamaliga calda pe fundul unei tavi unse cu o lingura de unt. Deasupra se pune un strat de feliute de costita afumata, se acopera cu un strat de mamaliga, dupa care se pune branza de burduf. Se termina cu un strat de mamaliga, peste care se adauga restul de unt.
Se introduce forma in cuptorul cald si se coace la foc potrivit o jumatate de ora.
Dupa gust, peste costita se poate pune putin mujdei de usturoi, atunci cand se serveste mancarea.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Spanac cu pui
friptura de pui cu legume
Placinta de pui cu praz si foietaj
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post