Macroul în folie pe gratareste delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu peste aveti nevoie de macrou, rosii cherry si ulei de masline.
Macroul în folie pe gratar este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu peste se spală bine peştele (macroul), se curăţă de tot ce are înăuntru, şi i se taie coada şi capul. Macroul se spală apoi sub jet de apă rece. Se freacă cu puţină sare, delikat, se stropeşte cu ulei de măsline şi rozmarin. Se lasă la frigider preţ de o jumătate de oră. Apoi înăuntrul fiecărui peşte se pune cîteva roşii cherry tăiate în două, se mai stropeşte cu puţin ulei de măsline şi se împachetează cu folie de aluminiu. Se pune pe grătarul încins, sau în cazul meu grill-ul pe aragaz, şi se lasă maxim o jumătate de oră. Foarte bun, foarte gustos şi mai ales foarte înmiresmat.
Macroul în folie pe gratar se serveşte cald alături de nişte legume sotate.
Sursa acestei retete este blogul culinar alice-albinutza.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala