Macaroane cu piept de pui

Pentru macaroane cu piept de pui carnea de pui se curata si se spala. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • macaroane - 300 g
  • piept de pui cu os - 400 g
  • cascaval - 50 g
  • pasta de tomate - 50 g
  • unt - 100 g
  • sare si piper dupa gust
  • 1 cub MAGGI de gaina

Mod de preparare

Pentru macaroane cu piept de pui carnea de pui se curata si se spala. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare, se fierb si se trec prin jet de apa rece. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se taie fasii subtiri, se inabusa cu supa in jumatate din cantitatea de unt, se adauga pasta de tomate, cubul MAGGI, piper si se fierb 5 minute. Separat, macaroanele se inabusa in 50 g unt.

Macaroanele cu piept de pui se servesc calde, cu carne si sos; deasupra se presara cascaval ras.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada din piept de pui

Un mezel sanatos de casa pe care vi-l recomand alaturi de o salata de cruditati mai ales acum pe perioada verii!

Rulada din piept de pui
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide