Macaroanele cu carne de vita este o mancare cu paste si carne delicioasa si consistenta. Carnea se curata, se spala si se da prin masina de tocat.
Macaroanele cu carne de vita este o mancare cu paste si carne delicioasa si consistenta. Carnea se curata, se spala si se da prin masina de tocat. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 150 ml apa. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare si cubul MAGGI, se fierb, se da la o parte vasul de pe foc, se adauga apa rece, se lasa 15 minute, se strecoara si se trec prin jet de apa rece. Ceapa se inabusa in ulei cu 150 ml apa, se adauga carnea tocata, continuand inabusirea 10 minute, apoi se adauga pasta de tomate. Macaroanele se scurg de apa, se amesteca cu unt topit, se adauga compozitia de carne si sos, sare si piper. Deasupra, se presara cascaval si se introduc la cuptor 10-15 minute.
Macaroanele cu carne de vita se serveste cald.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post