Limba pane cu ceapa si patrunjel

Pentru limba pane cu ceapa si patrunjel se fierbe limba, se curata de piele si se taie felii subtiri. Se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc la fel ca snitelul vienez.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 limba cam de 1 kg
  • 3 l apa
  •  
  • 2 cepe
  •  
  • 1 patrunjel
  •  
  • 10 boabe piper
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura faina
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri untura.

Mod de preparare

Pentru limba pane cu ceapa si patrunjel se fierbe limba, se curata de piele si se taie felii subtiri, Se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc la fel ca snitelul vienez.


Limba pane cu ceapa si patrunjel se serveste calda.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

Am rasfoit youtube-ul si am dat peste aceasta reteta minunata si nu m-am lasat pana nu am incercat-o. Desigur, a suferit...

Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide