Limba fiarta

Se spala limba in citeva ape, se rade cu cutitul si se indeparteaza gitlejul, se asaza in cratita cu apa rece si se pune la fiert la foc mic. Dupa ce

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 limba de vaca sau 3-4 limbi de porc(cam 1kg)
  • 2 cepe
  • 1 patrunjel
  • 1 morcov
  • 1 foaie dafin
  • 4-5 boabe ienibahar
  • sare
  • sos de hrean
  • de mustar sau de bulion

Mod de preparare

Se spala limba in citeva ape, se rade cu cutitul si se indeparteaza gitlejul, se asaza in cratita cu apa rece si se pune la fiert la foc mic. Dupa ce se ia spuma, se adauga ceapa, zarzavatul, ienibaharul, foaia de dafin si sarea. Se lasa sa fiarba incet, acoperit cu capac, la foc mic, trei ore. Se scoate din apa, se asaza pe o planseta de lemn si se curata cu ajutorul cutitului, tragind pielea de la virf spre radacina limbii. Se taie felii si se asaza pe o farfurie de servit Se toarna pe deasupra sos de hrean, de mustar, sau de bulion.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Briose mic dejun

Se iau la pachet, la pachetelul vesel desigur, le preparati de seara si le aveti pe masa la prima ora a diminetii :)))) si...

Briose mic dejun
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide