Pentru limba de vita cu masline carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se taie felii.
Pentru limba de vita cu masline carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se taie felii. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Lamaia se spala si se taie felii subtiri. Maslinele se spala si se oparesc; apa se indeparteaza. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Faina se cerne. Limba de vita se pune la fiert in apa rece cu sare si se indeparteaza spuma. Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml apa, se adauga morcovi, telina, cubul MAGGI, sare si piper si se continua inabusirea. Se adauga pasta de tomate, faina dizolvata in apa rece, se completeaza cu supa in care a fiert limba si se fierbe cca 30 minute. Limba fiarta se scoate separat intr-un vas cu apa rece, se curata de pielite si se taie felii. Sosul se paseaza peste bucatile de limba, se fierb impreuna 10-15 minute, adaugand masline, iar la sfarsit vinul.
Limba de vita cu masline se serveste calda sau rece, cu felii de lamaie si patrunjel verde.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post