Limba cu sos si macaroane

Limba se pune putin la fiert, apoi se curata si se pune intr-un vas peste un strat de slanina feliata, ceata tocata marunt si morcovi feliati. Se str

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 limba de vaca
  • 2 morcovi
  • 4 cepe
  • 250 gr macaroane
  • 100 gr slanina
  • 200 ml vin alb
  • 200 ml apa
  • 200 gr cascaval
  • 8 rosii
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Limba se pune putin la fiert, apoi se curata si se pune intr-un vas peste un strat de slanina feliata, ceata tocata marunt si morcovi feliati. Se stropeste cu vin si apa si se presara cu sare si piper deasupra, dupa care se pune in cuptor, la fiert. Separat se fierb macaroanele, se amesteca apoi cu unt si branza rasa. Se adauga peste ele limba si apoi sosul si legumele.


Se servesc calde.

Alte retete culinare:

Cartofi la cuptor

Mancare de mazare

Chiftele

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors