Se fierbe limba, se curata si se asaza intr-o cratita peste un strat de slanina afumata, ceapa taiata felii subtiri, morcovul taiat cit mai subtire, u
Se fierbe limba, se curata si se asaza intr-o cratita peste un strat de slanina afumata, ceapa taiata felii subtiri, morcovul taiat cit mai subtire, usturoiul taiat. Se toarna un pahar de vin alb, un pahar de supa, sare, piper. Se acopera si se fierbe la foc potrivit pina ce scade. Se adauga din nou un pahar de vin, un pahar de supa, toate fierbinti. Se acopera si se fierbe la foc potrivit pina scade. Se toarna din nou un pahar de vin si zeama de carne si se da la cuptor 3 ore. Separat se fierb macaroanele, se amesteca cu sos de rosii, cu unt si brinza. Sosul de la limba se degreseaza si se trece prin sita.
Limba se serveste inconjurata cu macaroane si sosul separat in sosiera.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala