Se inabusa in ulei cepele taiate marunt. Se adauga faina si se stinge cu zeama in care a fiert limba. Se lasa sa dea citeva clocote. Se adauga bulionu
Se inabusa in ulei cepele taiate marunt. Se adauga faina si se stinge cu zeama in care a fiert limba. Se lasa sa dea citeva clocote. Se adauga bulionul, otetul si zaharul. Separat, se spala, se cresteaza maslinele si se dau in citeva clocote. Se scurg si se pun sa fiarba in sos, adaugind putina zeama. Limba foarte bine spalata, se fierbe in apa clocotita cu zarzavat de supa si sare. Cind este gata, se curata de pielita si se taie felii. Cind maslinele sint fierte, se adauga limba fiarta si taiata felii si lamiia curatita si taiata felii.
Maslinele fiind sarate, mincarea se gusta la sfirsit si se adauga sare, numai daca este nevoie.
Se poate servi calda sau rece
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios