Limba se spala si se pune la fiert cu apa rece. Dupa jumatate de ora, se curata limba, cat este calda de pielea aspra de deasupra, apoi se taie felii.
Limba se spala si se pune la fiert cu apa rece. Dupa jumatate de ora, se curata limba, cat este calda de pielea aspra de deasupra, apoi se taie felii.
Separat se dau in cateva clocote maslinele, se limpezesc cu apa rece si se lasa deoparte. Se toaca cepele, se calesc in ulei incins si cand ceapa devine sticloasa se stinge cu o lingura de bulion de rosii amestecat cu apa rece. In sosul obtinut se adauga o lingura de zahar, o lingura de otet si putina sare. Se pun feliile de limba si maslinele in sos, se fierb impreuna cu felii subtiri de lamaie un sfert de ora, dupa care se presara deasupra mancarii verdeata tocata fin si se ia vasul de pe foc.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete care contin carne:
Tocanita din carne de vita
Tocanita de pipote cu inimi
Mazare cu pui
Reteta am preluat-o intocmai de la Mirela0911, a iesit exact de 10. Usor de facut si buna-buna! Multumesc pentru reteta,...
Desert briose cu bananeDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri