Pieptul de pui il tai fasii mai late si il inabusi in putin ulei de masline cu apa. Cand s-a albit pe ambele parti pui legume Letcho (Bonduelle) la ca
Pieptul de pui il tai fasii mai late si il inabusi in putin ulei de masline cu apa. Cand s-a albit pe ambele parti pui legume Letcho (Bonduelle) la care adaugi supa de rosii (in punga o sa gasesti un plic cu niste cubulete de bulion pe care le dizolvi in putina apa) si lasi la inabusit 20 minute.
Adaugi 2 borcane de sos Uncle Bens (unul de Sos sweet&sour si unul thai-cu ananas), apoi pui oregano, busuioc, curry indian si sofran.
Pofta buna!
Reteta Letcho cu piept de pui, orez si sos thai a fost propusa de alinacos_2004 pe forum culinar.ro
Alte retete gasiti aici:
Curry Chicken, Pui cu Curry,
Pui indian tandoori,
Pui cu sos picant
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios