Pieptul de pui se taie pe latime, in fasii de cca 1 cm latime si se freaca cu zeama de lamaie, sare si piper. Ouale se bat cu un praf de sare si unul
Pieptul de pui se taie pe latime, in fasii de cca 1 cm latime si se freaca cu zeama de lamaie, sare si piper. Ouale se bat cu un praf de sare si unul de piper. Intr-o tigaie se incinge ulei si se pun la prajit bucatile de pui, date prin ou si prin pesmet. Se intorc pe ambele parti pana devin aurii, dupa care se scot pe un servet absorbant.
Se servesc cu acritura sau salata verde.
Alte retete culinare
Ciuperci umplute
Ciorba radauteana
Ciuperci la cuptor
Provocarea GastroArt ....fara introducere prea mare ca sunt suferinda, ma doare-n gat, dar m-am dres cu ciorba de burta de...
Ciorba de burta la ceaunIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala