Legume cu costita afumata

Taiem costita felii groase de 1 cm, care se rumenesc usor, pe ambele parti, in putin ulei incins. in acelasi vas se calesJ morcovii, taiati rondele. D

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie de mazare
  • 7 morcovi
  • 5 teline
  • 250 g costita afumata
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taiem costita felii groase de 1 cm, care se rumenesc usor,

pe ambele parti, in putin ulei incins. in acelasi vas se calesJ

morcovii, taiati rondele.

Dupa 5 minute se adauga telina, taiata felii. Dupa alte cateva minute, se adauga mazarea, se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulada cu crema de mure

Desert rulada cu crema de mure
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide