Antricotul se taie in 4 bucati, care se bat putin si se sareaza. Ceapa se taie marunt, ardeii se taie fasii, cartofii se taie cuburi si se fierb in ap
Antricotul se taie in 4 bucati, care se bat putin si se sareaza. Ceapa se taie marunt, ardeii se taie fasii, cartofii se taie cuburi si se fierb in apa cu sare, ouale se fierb pana ajung de consistenta tare, se curata de coaja si se taie felii, patrunjelul se taie marunt iar pasta de rosii se dilueaza in putina apa. Bucatile de antricot se trec prin faina si se inabusa cu ulei si supa de oase, se adauga ceapa si ardei si se continuu inabusirea. Apoi se adauga treptat, restul de supa si se fierb circa 60 de minute. Se adauga pasta de rosii, chimen, boia, foi de dafin, piper, sare si se continua fierberea. Spre sfarsit se adauga vin.
Mancarea se serevste calda cu sos si felii de oua si garnitura de cartofi natur si verdeata deasupra.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Curcan umplut
Rulada de porc
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post