Kulebiac rusesc

Se pregateste un aluat dospit mai moale, amestecind putina faina cu putin lapte, drojdie si zahar. Se lasa sa creasca. Se amesteca aceasta maia cu fai

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g faina
  • 1 pahar lapte
  • 15g drojdie
  • 3 oua
  • 1 lingura unt
  • sare
  • 1 bucatica zahar
  • sos de ciuperci; Umplutura: 1/2 kg carne tocata
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 150g unt

Mod de preparare

Se pregateste un aluat dospit mai moale, amestecind putina faina cu putin lapte, drojdie si zahar. Se lasa sa creasca. Se amesteca aceasta maia cu faina, restul de lapte, ouale intregi, sare si untul topit. Se framinta bine aluatul si se lasa sa creasca la cald. Separat se amesteca carnea cu ceapa taiata marunt si inabusita in unt, sare si piper. Se unge foarte bine o cratita si se intinde pe fund jumatate din aluat. Deasupra se asaza carnea si se acopera cu restul de aluat. Se unge capacul de aluat cu galbenus si se coace la cuptor la foc potrivit Se serveste cu sos de ciuperci.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post