Cu manutele ude amestecam si stropim putin cu apa ingredientele pina rezulta un amestec ca la chiftelele noastre,dupa cum vedeti aici nu este nevoie d
Cu manutele ude amestecam si stropim putin cu apa ingredientele pina rezulta un amestec ca la chiftelele noastre,dupa cum vedeti aici nu este nevoie de ou si nici faina.Apoi le dam forma unor kofte ovale si le prajim in ulei pina se rumenesc,dupa care le scoatem pe un servet de hirtie sa absoarba uleiul.
Intre timp ne apucam de sos,in 2 linguri de ulei punem la calit ceapa si usturoiul pina se inmoaie putin dupa care adaugam rosia taiata cubulete si coriandrul, cuminul,amestecam putin si adaugam rosiile zdrobite si 250 ml de apa,lasam totul sa dea intr-un clocot aproximativ 5 minute dupa care reducem focul si fierbem sosul pentru 10 minute si adaugam chiftelele apoi reducem focul la mic,mai fierbem pentru 30 sau 35 de minute pina sosul scade la jumatate.
La final adaugam verdeata si servim de preferat cu orez basmati sau cus cus,preferatul nostru fiind orezul care merge de minune.
POFTA BUNA!
Reteta postata de sarah_nc
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios