Dacă îți place kebabul de pui, e mai sigur și mai sănătos să ți-l prepari singur. Emile Henry îți propune o reţetă plină de savoare pentru zilele calde de vară, când ne place să stăm la un grătar şi vrem să ne impresionăm amicii cu un preparat rapid, gustos şi arătos.
Taie pieptul de pui în bucăți de aproximativ 2 cm.
Pregătește primele 4 kebab-uri, introducând o bucată de carne de pui pe țepușă, apoi o caisă uscată și continuând astfel până când țepușa este plină.
Amestecă praful de curry, uleiul de susan și puțin ulei de măsline. Unge cu acest amestec kebaburile.
Taie dovlecelul în felii subțiri.
Pregăteşte restul de 4 kebab-uri, începând cu o bucată de pui, adăugând o felie de dovlecel și apoi o roșie Cherry până când țepușa este plină.
Toacă mărunt cimbrul. Amestecă restul de ulei de măsline cu cimbrul tocat. Unge cu acest amestec kebaburile.
Așează tava de grătar Emile Henry pe grătar sau pe flacără, las-o să se încingă bine și așează kebaburile pe acesta. Întoarce-le la fiecare 2 minute până când puiul este gătit.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post