Kebab ardelenesc

Se toaca marunt carnea si ceapa, apoi se condimenteaza sis e pun pe foc, la fiert. Se scurge apoi tocana de sos si grasime si se lasa la racit. Separ

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg carne de vita
  • 500 fe ceapa
  • 300 ml ulei
  • 500 gr faina
  • 6 oua
  • 200 gr unt
  • 200 ml lapte
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se toaca marunt carnea si ceapa, apoi se condimenteaza sis e pun pe foc, la fiert. Se scurge apoi tocana de sos si grasime si se lasa la racit. Separat, se pregateste un aluat din faina, lapte, unt si sare si se framanta bine. Se intinde o foaie, se pune tocana racita si se ruleaza. Ruloul se pune intr-o tava unsa si se lasa la rumenit in cuptorul incins.


Se serveste cu sosul de la tocana, castraveti murati sau salata.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Muschi de porc la cuptor Tocanita de pui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide