Jumari de porc cu oua

Jumarile de porc se taie in cuburi mici si se pun in uleiul incins, sa se rumeneasca. Ouale se bat foarte bine cu putina sare, apoi se amesteca alatur

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 200 g jumari de porc
  • 3 rosii
  • sare
  • 3 linguri de ulei

Mod de preparare

Jumarile de porc se taie in cuburi mici si se pun in uleiul incins, sa se rumeneasca.

Ouale se bat foarte bine cu putina sare, apoi se amesteca alaturi de jumari.

Se prajesc timp de sase-sapte minute la foc potrivit, apoi se rastoarna in farfurie.

Se spala rosiile si se taie in feliute, apoi se servesc alaturi de omleta.
Alte mancaruri retete recomandate

Tocanita de pui

Ciuperci umplute

Ardei umpluti

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala