Untul impreuna cu o lingura faina se pun intr-un vas, pe foc si se face un sos alb, stins cu supa de carne, amestecand mereu, pana cand sosul se ingr
Untul impreuna cu o lingura faina se pun intr-un vas, pe foc si se face un sos alb, stins cu supa de carne, amestecand mereu, pana cand sosul se ingroasa. Se adauga ceapa taiata marunt, bulionul de rosii, vinul si se lasa sa fiarba pe foc mic, aproximativ 20 minute. Smantana se adauga si ea si se mai lasa la fiert cateva minute, dupa care se adauga si restul de unt. Feliile de jambon se incalzesc putin si se toarna deasupra lor sosul pasat, printr-o sita.
Se serveste cald.
Alte retete care contin carne:
Ciulama de ciuperci
Mancare de mazare
Tocanita de pui
Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...
Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos