Inima sote

Se taie in doua bucati inima, se curata de sange si se spala. Se pune apoi impreuna cu ceapa tocata marunt si cu untul intr-un vas pe foc mic, la rum

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 inima
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • zeama de carne
  • 50 gr unt
  • sare

Mod de preparare

Se taie in doua bucati inima, se curata de sange si se spala. Se pune apoi impreuna cu ceapa tocata marunt si cu untul intr-un vas pe foc mic, la rumenit. Se adauga morcovul taiat bucati, se toarna zeama de carne si se lasa sa fiarba incet, acoperita cu un capac, o ora. Apoi inima se coate, se taie feliute se sareaza si se pune din nou la fiert timp de jumatate de ora.


Se serveste calda.

Alte retete care contin carne:

Chiftele

Ardei umpluti

Friptura de vita la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos

Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide