Inima de vitel umpluta pe pat de varza este o mancare cu carne deosebita si foarte delicioasa. La o inima de vitel curatata, se adauga umplutura facuta din carne tocata si orez.
Inima de vitel umpluta pe pat de varza este o mancare cu carne deosebita si foarte delicioasa. La o inima de vitel curatata, se adauga umplutura facuta din 600 g carne tocata, 200 g orez, o ceapa tocata si calita intr-o lingura de untura, sare, piper, delicat, 2 oua, boia dulce, apoi o legatura de patrunjel si 2 linguri de pasta de tomate. In ceapa calita in untura, adaugam orezul spalat, carnea tocata, sare, piper, delicat, o lingurita de boia dulce, o legatura de patrunjel tocat marunt, 2 oua, o lingura de pasta de tomate, amestecam totul si dam gust de sare. Inima se curata de zgarciuri si se taie pe dinauntru ca sa putem introduce umplutura de mai sus.
Separat, intr-o cratita, punem o ceapa tocata marunt, un morcov taiat rondele, 2-3 fire de cimbru tocat fin, o lingurita de boia, sare, piper si o lingura de untura. Calim putin zarzavatul, apoi adaugam o varza tocata si trei sau patru rosii taiate felii. Peste varza, punem inima umpluta si invelita in doua sau trei frunze de varza, adaugam doua sau trei cani de apa sau supa de carne, dupa care dam vasul pe plita la foc domol, timp de 3-4 ore.
Inima de vitel umpluta pe pat de varza se serveste cu mamaliga calda si usturoi.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post