Inima de vitel umpluta pe pat de varza

Inima de vitel umpluta pe pat de varza este o mancare cu carne deosebita si foarte delicioasa. La o inima de vitel curatata, se adauga umplutura facuta din carne tocata si orez.

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o inima de vitel
  • 600 g carne tocata
  • 200 g orez
  • o ceapa
  • o lingura de untura
  • sare
  • piper
  • delicat
  • 2 oua
  • boia dulce
  • o legatura de patrunjel si
  • 2 linguri de pasta de tomate.

Mod de preparare

Inima de vitel umpluta pe pat de varza este o mancare cu carne deosebita si foarte delicioasa. La o inima de vitel curatata, se adauga umplutura facuta din 600 g carne tocata, 200 g orez, o ceapa tocata si calita intr-o lingura de untura, sare, piper, delicat, 2 oua, boia dulce, apoi o legatura de patrunjel si 2 linguri de pasta de tomate. In ceapa calita in untura, adaugam orezul spalat, carnea tocata, sare, piper, delicat, o lingurita de boia dulce, o legatura de patrunjel tocat marunt, 2 oua, o lingura de pasta de tomate, amestecam totul si dam gust de sare. Inima se curata de zgarciuri si se taie pe dinauntru ca sa putem introduce umplutura de mai sus.
Separat, intr-o cratita, punem o ceapa tocata marunt, un morcov taiat rondele, 2-3 fire de cimbru tocat fin, o lingurita de boia, sare, piper si o lingura de untura. Calim putin zarzavatul, apoi adaugam o varza tocata si trei sau patru rosii taiate felii. Peste varza, punem inima umpluta si invelita in doua sau trei frunze de varza, adaugam doua sau trei cani de apa sau supa de carne, dupa care dam vasul pe plita la foc domol, timp de 3-4 ore.


Inima de vitel umpluta pe pat de varza se serveste cu mamaliga calda si usturoi.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu bezea si capsuni

In viziunea mea un tort/desert bun atat pentru copii cat si pentru cei mari trebuie sa contina doua elemente esentiale:...

Tort cu bezea si capsuni
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala