Se curata inima, se taie felii groase de 2-3 cm si se pune la fiert in apa rece cu sare. Se scoate cand intra furculita in ea si se lasa pe o farfuri
Se curata inima, se taie felii groase de 2-3 cm si se pune la fiert in apa rece cu sare. Se scoate cand intra furculita in ea si se lasa pe o farfurie.
Separat se pregateste fasolea astfel : se curata de codite si de varfuri, apoi se pune la fiert in apa care clocoteste. Se acopera vasul si se fierbe la foc mic. Cand este gata, fasolea se scoate, se scurge si se lasa sa se raceasca. Daca fasolea nu este prea proaspata, se freaca in miini cu putina faina ca sa se fragezeasca, apoi se pune la fiert. Peste fasole se toarna un mujdei de usturoi strecurat, apoi se departeaza spre marginile platoului si se pun in mijloc feliile de inima.
Mancarea se serveste rece, cu verdeata tocata deasupra.
Alte mancaruri cu legume:
Ciorba de fasole verde
Mancare de fasole verde
Cartofi la cuptor
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios