Se marineaza carnea, apoi se scoate si se sterge cu un prosop curat. Se sareaza si se lasa sa stea o jumatate de ora, dupa care se unge cu unt si se
Se marineaza carnea, apoi se scoate si se sterge cu un prosop curat. Se sareaza si se lasa sa stea o jumatate de ora, dupa care se unge cu unt si se pune in tava de friptura cu o cana de supa de zarzavat si citeva boabe de piper.
O introducem in cuptorul cald si se tine o ora, apoi se intoarce carnea, se acopera cu o cana de sos de rosii indulcit dupa gust si o lingura de tarhon tocat fin. Se mai tine in cuptor o ora la foc mic, stropindu-se din cind in cind cu sosul din tava. Se scoate cind a prins o crusta aurie si se serveste calda, cu garnitura de legume.
Alte retete recomandate
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post