Se curata carnea dupa ce a fost marinata si se caleste in ulei. La fel se procedeaza .si cu maruntaiele. Carnea se scoate si se lasa pe o farÂfuri
Se curata carnea dupa ce a fost marinata si se caleste in ulei. La fel se procedeaza .si cu maruntaiele. Carnea se scoate si se lasa pe o farÂfurie, timp cit se pregateste sosul astfel : se toaca ceapa marunt si se caleste in ulei incins, impreuna cu o cescuta de apa. Cind ceapa devine sticloasa, se stinge cu o lingura de bulion desfacut in apa rece si se da intr-un clocot. Se adauga o cana de supa, o lingura de otet si o lingura de zahar in sosul de ceapa si se fierbe la foc mic un sfert de ora. Se pune carnea in sos si se fierbe impreuna cu maslinele date in clocot si spalate cu apa rece. in sosul de ceapa se pun felii subtiri de lamiie, care dau gust bun mincarii. Se potriveste de sare si se ia de pe foc atunci cind carnea a capatat gustul sosului in care a fiert.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete recomandate
Un aperitiv usor ce poate fi servit atat la micul dejun cat si la cina, cald sau rece, cum preferati.
Tarta cu branza si carnatiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala