1. Mai intai am facut supa, pe care am lasat-o deoparte. 2. Apoi, am pus intr-o tigaie untul, cele 2 linguri de ulei de masline si iepurele portionat.
1. Mai intai am facut supa, pe care am lasat-o deoparte.
2. Apoi, am pus intr-o tigaie untul, cele 2 linguri de ulei de masline si iepurele portionat. Carnea trebuie sa fie uscata, nu umeda.
Se lasa la foc mic pana se rumeneste carnea, intorcand-o din cand in cand.
3. Dupa ce s-a rumenit carnea, se adauga paharul de vin alb, se lasa sa se evapore, se sareaza, se pipareaza si se acopera cu un capac.
Se lasa la foc mic cam o jumatate de ora (depinde cat de frageda este carnea), adaugand supa din cand in cand si intorcand carnea pe o parte si pe alta.
4. Se adauga ciupercile si un polonic de supa. Se mai lasa la foc mic 5-10 minute (asta daca ciupercile sunt din conserva, deci fierte initial).
5. Apoi se adauga patrunjelul, smantana, se gusta de sare si mai lasam putin pe foc fara capac.
Se orneaza cu verdeata, iar daca doriti sa fie mai consistent puteti face o garnitura de galuste cu ou. Reteta propusa de any annette. Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post